top of page
Associació Catalana de Familiars, Usuaris i Col·laboradors de Centres Geriàtrics
Un treball de compromís

L'Associació Catalana de Familiars i Usuans de Centres Geriatrics - ACFUC - és una associació sense ànim de lucre constituïda l'any 1997 i inscrita en el Registre d'Associacions de el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el número 19846 i en el Registre de Entitats Privades d'Iniciativa social de el Departament de Benestar social amb el número E0-2939, i constituïda també com Institució Tutelar de persones grans legalment incapacitades (Servei Registrat amb el número S0-4085 ACFUC aquesta reconeguda com una Associació declarada amb caràcter d'interès social i com a entitat d'utilitat pública).

 

L'Associació va néixer fruit de les inquietuds i interrogants d'un grup de gent amb un punt en comú: tots tenien un familiar o un amic en un centre geriàtric assistit, afectat per una malaltia psicogeriàtrica degenerativa i / o en procés d'incapacitació.

 

ACFUC neix des de la família i per a la família. ACFUC té com a principal objectiu exercir la tutela de persones grans incapaciteu legalment. vetllar per la qualitat de vida de les persones ingressades en centos geriàtrics, pal·liar la difícil situació que suposa ingressar a un familiar en un centre geriàtric i sensibilitzar la societat en relació a la problemàtica d'aquest sector social.

 

El lema principal de ACFUC és LA VELLESA NO ES CURA, LA VELLESA S'HA DE CUIDAR
bottom of page